Kalas för barnen

Något som uppskattas är roliga kalas för barnen, inte bara när det är födelsedagar utan att få göra något speciellt eller fira att någon vunnit någon tävling eller så. Oavsett vilket så se till att planera noga så det blir ett roligt kalas.

Att ordna ett kalas till barnen behöver inte alltid vara så uppstyrt och påkostat. Ibland kan det räcka med att bjud in till ett enkelt barnkalas med lite varm korv och bröd. Vill man styra upp det så kan man enkelt välja ett tema för själva kalaset, till exempel Batman eller Dinosaurie teman. Praktiskt att hitta allt man behöver är att söka upp någon onlinebutik på nätet!

fia-med-knuff

Se till att det finns lekar och annat att roa sig med under själva kalaset, om inget händer så finns risken att barnen blir less och tycker att det är tråkigt. Planera därför alltid in några extra lekar utifall att det skulle behövas. Vad man även kan göra är att fixa olika stationer där barnen själva kan få välja bland vad man vill göra. Det kan vara en pysselhörna, ett bord där barnen kan få sitta och rita eller varför inte ett ställe där man kan få utmana någon vuxen i memory ellr varför inte klassiska Fia med knuff.

Bestäm också innan vilken tid som gästerna kan komma och när det är dags för föräldrar att hämta sina barn. Tider är bra att ha så det inte blir för länge eller för kort.